Ochrana osobných údajov a cookies GDPR

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

Robíme všetko preto, aby ste sa u nás cítili bezpečne a prehlasujeme, že sme prijali všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu osobných údajov. Vaše osobné údaje sú na našich serveroch šifrované.

Prevádzkovateľ

Prevádzkovateľom osobných údajov podľa § 5 písm. o) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“) je Ladicky s.r.o. IČO: 46808884 so sídlom Uherecká cesta 347/2A, 958 03 Malé Uherce Slovensko (ďalej len: „prevádzkovateľ“).

Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú:
adresa: Uherecká cesta 347/2A, 958 03 Malé Uherce Slovensko
email: info@ladicky.sk

Aké typy osobných údajov zbierame a načo ich potrebujeme

Žiadosti,
cenové ponuky a dopyty z webových formulárov

  • Meno a priezvisko
  • Telefónné číslo
  • E-mail

Newsletter

  • E-mail

Aké typy osobných údajov zbierame a načo ich potrebujeme (platí pre e-shop)

Prihlásenie
na webstránku

  • E-mail
  • Heslo

Registrácia
a nákup na webstránke

  • Meno a priezvisko
  • Adresa dodania
  • Telefónne číslo
  • E-mail

Fakturácia
a ekonomické náležitosti

  • Obchodný názov
  • Fakturačná adresa
  • IČO
  • DIČ
  • IČ DPH

Newsletter

Môžete sa prihlásiť k odoberaniu newslettera poskytnutím osobných údajov a tým vyjadríte súhlas s ich spracovaním na tieto marketingové účely (informácie o akciách, novinkách, výpredajoch, či súťažiach). Pre odhlásenie sa z odberu newslettera môžete požiadať kedykoľvek zaslaním emailu.

Prenos údajov do tretích krajín

Prevádzkovateľ nemá v úmysle odovzdať osobné údaje do tretej krajiny (do krajiny mimo EU) alebo medzinárodnej organizácii.

Zabezpečenie osobných údajov

Aby boli vaše osobné údaje u nás chránené, vykonali sme primerané technické, bezpečnostné a organizačné opatrenia v súlade s požiadavkami a nariadeniami platnej legislatívy. Všetky vaše osobné údaje v elektronickej podobe sú uložené na zabezpečených dátových serveroch.  

Ako dlho vaše osobné údaje uchovávame

Vaše osobné údaje uchovávame po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi nami a uplatňovanie nárokov z tohto zmluvného vzťahu. 

Osobné údaje, ktorých uchovávanie je nevyhnutné pre splnenie všetkých našich povinností vyplývajúcich zo zákonného nariadenia musíme uchovávať po dobu stanovenú príslušným právnym predpisom a to bez ohľadu na vami udelený súhlas. Pri daňových a účtovných dokladoch je spravidla táto doba 10 rokov.

V prípade marketingových aktivít alebo v iných prípadoch, na ktoré ste nám udelili súhlas, uchovávame vaše údaje do doby odvolania vášho súhlasu. 

Vaše práva

V súvislosti s ochranou osobných údajov máte viaceré práva, ktoré si môžete uplatniť: - právo kedykoľvek odvolať váš súhlas so spracovaním osobných údajov

  • právo doplniť alebo opraviť osobné údaje
  • právo na prístup k údajom
  • právo na vymazanie osobných údajov
  • právo na obmedzenie spracúvania
  • právo vniesť námietku
  • právo na podanie sťažnosti
  • právo na prenos údajov

Právo na doplnenie a opravu

Ak sú vaše údaje nesprávne uvedené, môžete ich upraviť priamo v nastaveniach vášho užívateľského účtu alebo nás môžete priamo kontaktovať na e-mailovú adresu info@ladicky.sk a požiadať o ich opravu a doplnenie. 

Prístup k údajom

Máte právo požiadať nás o prehľad údajov, ktoré o vás spracúvame, za akým účelom, komu ich poskytujeme, ako dlho ich budeme uchovávať a to prostredníctvom e-mailovej adresy info@ladicky.sk

Právo na vymazanie osobných údajov

Máte právo požiadať nás o vymazanie vašich osobných údajov, ktoré spracúvame a to v prípade, že sú splnené nasledovné podmienky a nedotkne sa to údajov, ktoré musíme podľa zákona uchovávať (napr. faktúry):

  • Osobné údaje už nie sú potrebné na účely, na ktoré sa získali a boli spracované
  • Odvoláte svoj súhlas, na základe ktorého boli osobné údaje spracované a neexistuje iný právny základ pre spracovanie osobných údajov
  • Osobné údaje boli spracované nezákonne
  • Dôvodom pre výmaz je splnenie povinnosti podľa zákona, osobitného predpisu alebo medzinárodnej zmluvy
  • Ide o osobné údaje osoby mladšej ako 16 rokov

Právo na obmedzenie spracúvania

  • Máte právo požiadať nás o obmedzenie spracovania vašich osobných údajov v nsledovných prípadoch:
  • namietate správnosť osobných údajov, a to do doby než sa overí správnosť osobných údajov
  • spracovanie vašich osobných údajov je nezákonné
  • vaše osobné údaje už nepotrebujeme na účel spracúvania, avšak vy ich potrebujete pre uplatnenie, výkon alebo obranu vašich právnych nárokov
  • namietate podľa predchádzajúceho bodu so spracovaním vašich osobných údajov

Právo na vznesenie námietky

Máte právo namietať spracovanie vašich osobných údajov z dôvodu týkajúceho sa vašej konkrétnej situácie, ktoré je vykonané na základe nášho oprávneného záujmu vrátane profilovania založeného na týchto ustanoveniach. Máte tiež právo namietať voči spracovaniu vašich osobných údajov na účel priameho marketingu.

Právo na podanie sťažnosti

Máte právo podať sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnievate, že vaše osobné údaje boli spracované v rozpore s platnými právnymi predpismi na ochranu osobných údajov. Kontaktné údaje nájdete tu https://dataprotection.gov.sk/uoou/sk/content/kontakt-0.

Súbory cookies

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie. Je to bežná prax väčšiny veľkých webových lokalít.

Čo sú súbory cookie?

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú e-mail, jazyk, filtrovanie, zoradenie, vyhľadávanie, nakupovanie), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Ako používame súbory cookie?

Tieto webstránky používajú súbory cookies na zapamätanie si prihlásenia, produktov vložených do nákupného košíka, pre lepšie prispôsobenie reklám záujmom návštevníkov, pre nevyhnutnú funkcionalitu webstránok a štatistických údajov o návšteve web stránky.

Ako kontrolovať súbory cookie

Súbory cookie môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke wikipedia.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

Ako odmietnuť používanie súborov cookie

Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už v úvodnom nastavení.

Analytické Cookies

Táto stránka používa službu Google Analytics, ktorú poskytuje spoločnosť Google, Inc. (Ďalej len "Google"). Služba Google Analytics používa súbory cookies.

Služba Google Analytics  je rozšírená o súvisiace reklamné funkcie poskytované spoločnosťou Google, a to:
- prehľady zobrazení v reklamnej sieti Google,
- remarketing (zobrazovanie reklám v obsahovej sieti na základe videných produktov),
- rozšírené demografické prehľady (reportovanie anonymných demografických údajov).

Bližšie informácie o ochrane súkromia nájdete tu https://support.google.com/analytics/topic/2919631?hl=sk&ref_topic=1008008, pre odmietnutie týchto cookies si môžete inštalovať softvérový doplnok dostupný tu https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Metla strend indust 0300 mm cestarska|-|Sekera strend pro br 1000 g stiepacia sklolaminat 360 mm|-|Noz giant uc 515 odlamovaci alubody 9 mm|-|Kladivo 820w sds vymenitelna hlava|-|Sapina a608h lesnicka s drevenou nasadou 1100 g 80 cm|-|Kufor na naradie plastovy so zasobnikmi|-|Noz strend pro 35 cm na mineralnu vatu|-|Pilka kt3062 150 mm na sadrokarton|-|Kefa sandy ef1 otocna stredna|-|Spojka airtool yq 1 o 3 8 ms na kompresor|-|Nasada sekerova 100 cm tvarovana|-|Pilka strend pro ws1818 0300 mm na kov yb1000|-|Zamok fab 30h 63 mm visiaci 3 kluce hardened|-|Nastavec ex d3125 125 mm 3 8|-|Racna whirlpower r 16162 03 500 mm 24t 3 4 cr v|-|Kluc whirlpower r 1586 3 06 0 mm hex|-|Vodovaha jyc 98y 3 1200 mm massyprecision|-|Misa la443 50 300 kovova bez podstavca|-|Nastavec ex d2150 150 mm 1 4|-|Textilia garden c2201 1 4x05 m na zaklicenie jahod cierna|-|Zamok blossom nl120 50 mm ms secure|-|Adapter ts3007 1 2 3 4 na hadicu|-|Rura dymova 120 mm|-|Korunka strend pro cgs 247 043 mm na dlazbu|-|Pasky stahovacie farebne ul94v 2 en50146 en61000 3 2 en61000 3 3|-|Kotuc pilovy s sk platkami|-|Pletivo retic bnd zn 200 60 2 15 mm l 25 m|-|Kluc oaykay 3195 05 02 0 mm hex|-|Stierka strend pro s1605 120 mm ocel drev rucka|-|Rukavice fh r nyroca maxim 10 kombinovane nylon lycra|-|Kotuc pilana 5310 0500x3 0x30 56kv25|-|Metla sandy ef1 chrom ruzova|-|Vozik handtruck 841 nos 300 kg 80 lit 1865x520x570 mm|-|Sada bitov yf40520 o 7 dielna bit s2 th 10 15 20 25 27 30 40|-|Hrable r105 14 zube zahradne|-|Vodovaha horizont vvn 2 1800 mm 2 libelova|-|Plachta tarpaulin standard 03x05 prekryvacia 80 g m2 modra|-|Kotlik piknik 13 0 lit smalt 0390 mm|-|Klucka michaela v72 hneda|-|Rohozka cmb 12 o 60x90 cm greek|-|Kvetinac rato low 200 hnedy|-|Svorka stolarska ceska drevena rukovat|-|Siet tamara bavlna max 100 kg 200x100 cm|-|Kluc whirlpower r 1588 3 07 0 mm hex s gulickou|-|Papier brusny 10 otvorov|-|Plachta tarpaulin standard 03x04 prekryvacia 80 g m2 modra|-|Rukovat cbs studena voda|-|Zamok hobes 24026 p l o zn zadlabaci vlozkovy 80 90 50|-|Cerpadlo ponorne kalove spf 1100|-|Rukavice bunting black 09 l zahradne nylon